Cu peste 100 de ani de experienţă şi inovaţie în sectorul de încălzire, Chaffoteaux este implicat în dezvoltarea unei game largi de produse şi servicii pentru a ajuta profesioniştii în munca lor de zi cu zi.

Valorile noastre au o contribuţie importantă la succesele pe care le-am înregistrat. Ele ne ghidează comportamentul, definesc marca Chaffoteaux şi le veţi regăsi în toate acţiunile noastre.

PROXIMITATE

Chaffoteaux se remarcă prin atenţia sporită acordată clientilor înainte, în timpul şi după cumpărarea unui echipament.

EFICIENŢA

Gama Chaffoteaux include doar produse cu grad înalt de eficienţă, acest lucru asigurând o economie importantă de energie pentru utilizator şi respect maxim faţă de mediul înconjurător.

ACCESIBILITATE

Uşurinţa instalării şi utilizării sunt factori esenţiali în dezvoltarea produselor marca Chaffoteaux.

TEHNOLOGIE ECOLOGICA

Experienţa noastră în productia de echipamente de încălzire şi apă caldă menajeră a evoluat pentru a integra soluţii de energie regenerabilă cum ar fi soarele şi aer în produse cu un randament ridicat.

Caută distribuitori
Chaffoteaux în zona ta

Caută un Distribuitor

Noutăţi şi Promoţii


Detalii

ErP şi
Etichetarea Energetică

Detalii

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.