În perioada 1 iunie - 31 decembrie 2021 centralele în condensare Chaffoteaux beneficiază automat de extinderea de garanție de la 3 la 5 ani, pentru următoarele modele:

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în reţeaua distribuitorilor autorizaţi Chaffoteaux.

Caută cel mai apropiat distribuitor  

*Nu uita să citeşti REGULAMENTUL CAMPANIEI.

Acordarea garanției standard și / sau garanției extinse pentru o centrală termică se face cu condiția efectuării, verificării și intreținerii periodice, la fiecare 2 ani, cf ISCIR PT-A1 a centralei termice.
Întrucât respectăm dreptul la viață privată al tuturor clienților ARISTON THERMO ROMÂNIA SRL, vă informăm că validarea garanției, precum și activitățile ulterioare de intervenție în temeiul prezentei garanții implică prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (nume, prenume, adresă, număr de telefon). În conformitate cu dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor nr. 2016/679, aveți dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exlusiv pe prelucrarea automată, dreptul de a înainta o plângere autorității de supraveghere și dreptul de a vă adresa justiției. Pentru mai multe informații privind confidențialitatea datelor dumneavoastră, vă rugăm sa accesați site-ul www.chaffoteaux.ro

Caută distribuitori
Chaffoteaux în zona ta

Caută un Distribuitor

Noutăţi şi Promoţii


Detalii

ErP şi
Etichetarea Energetică

Detalii

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.