Noua gamă de centrale Chaffoteaux asigură o interacţiune inteligentă şi intuitivă.

De mulţi ani intrăm în casele a milioane de familii care aleg Chaffoteaux pentru a-şi îmbunătăţi şi simplifica viaţa de zi cu zi, având mereu în vedere cel mai înalt nivel de calitate şi performanţă. Ne îmbunătăţim constant produsele, cu dăruire, pasiune şi atenţie la detalii. Considerăm că tehnologiile noastre, performanţele energetice şi designul produselor noastre sunt valoroase doar pentru că pot îmbunătăţi cu adevărat calitatea vieţii clienţilor noştri.

Noua gamă de centrale Chaffoteaux asigură o interacţiune inteligentă şi intuitivă cu toate componentele sistemului datorită protocolului de comunicaţie EBUS2 rapid şi fiabil. Simple şi intuitive, noua gamă de afişaje şi noua interfaţă a sistemului EXPERT CONTROL vă oferă posibilitatea de a personaliza ecranul de pornire şi de a vizualiza rapid informaţii despre performanţele sistemului (economia de energie, reducerea emisiilor, …).

Cu Chaffoteaux, confortul dumneavoastră la utilizare este şi mai mare. Gama completă de accesorii modulante pentru termoreglare permite sistemului dumneavoastră de încălzire să atingă un nivel maxim de eficienţă. Asigurând un control corespunzător al temperaturii din încăpere, termoreglarea garantează un nivel ridicat de confort şi economie maximă de combustibil.

De unde pot
cumpăra?

Cauta un Distribuitor

Noutăţi şi promoţii


Detalii

ErP şi
Etichetarea Energetică

Detalii

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.