Marca Chaffoteaux face parte din Ariston Thermo Group, lider internaţional în echipamente de încălzire şi preparare a apei calde menajere.

Soluţii multi-energie şi eco-performanţă

Chaffoteaux oferă solutii multi-energie pentru încălzire şi producerea de apă caldă care integrează cele mai recente inovaţii tehnologice în domeniul protecţiei mediului şi economiei de energie.

Calitate ireproşabilă, utilizare facilă şi silenţiozitate: centralele termice Chaffoteaux au fost gândite pentru a oferi maxim de confort din toate punctele de vedere. Sunt uşor de instalat datorită unei platforme tehnologice comune, a kiturilor de instalare şi a unei game de accesorii complete. Datorită unei abordări modulare a numeroaselor piese de schimb şi componentelor comune, s-a obţinut o reducere substanţială a timpului de intervenţie.

Un nou protocol de comunicare

Chaffoteaux a dezvoltat noul protocol de comunicare EBUS², uşor de instalat şi de utilizat, care permite integrarea şi comunicarea diferitelor componente ale sistemului într-un mod mod practic şi eficient.

Noul protocol de comunicare este gestionat de Control Expert, noul dispozitiv de comandă al sistemului dezvoltat complet de Ariston Thermo Group, care include o mare varietate de funcţii pentru a oferi utilizatorului un control complet al sistemului.

Caută distribuitori
Chaffoteaux în zona ta

Caută un Distribuitor

Noutăţi şi Promoţii


Detalii

ErP şi
Etichetarea Energetică

Detalii

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.