Centrale termice în condensare

Chaffoteaux oferă o gamă completă de centrale termice în condensare pentru a satisface cele mai exigente nevoi. Cu un randament de până la 109%, centralele Chaffotaux oferă un confort optim în materie de încălzirea locuinţei şi a apei calde menajere, permiţând totodată economii la consumul de gaz dar şi emisii reduse de noxe în atmosferă.

PIGMA ADVANCE

Pigma Advance, soluția eficientă și performantă. Echipată cu inovatorul schimbător de căldură SpinTech, această centrală termică este perfectă pentru clienții care doresc să beneficieze de confort la un preț accesibil.

NIAGARA ADVANCE

Niagara Advance, performanță și confort. Combină tehnologia noii game Advance cu două rezervoare de câte 20 de litri pentru a răspunde celor mai exigente nevoi în materie de apă caldă menajeră.

MIRA ADVANCE

Centrala termică în condensare Mira Advance, echipată cu noul schimbător de căldură inovativ SpinTech, excelează în categoria sa datorită controlului electronic al arderii.

TALIA GREEN SYSTEM

Talia Green System este o centrală murală în condensare compactă şi eficientă, destinată doar încălzirii. Beneficiază de performanţe ridicate şi o gamă largă de accesorii pentru o gestionare facilă a sistemului. Centrala poate fi conectată la un boiler extern pentru producerea de ACM.

PIGMA GREEN

Centrala termică în condensare Pigma Green beneficiază de o tehnologie inovativă pentru creşterea eficienţei şi economiei de energie. Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioare centralelor convenţionale.

NIAGARA C GREEN

Centrala murală în condensare Niagara C Green are un rezervor dublu de acumulare, de 40 de litri. Cu 3 stele de confort din punct de vedere al obţinerii de apă caldă menajeră şi o eficienţă de până la 108%, Niagara C Green garantează un confort total, asigură o disponibilitate permanentă de apă caldă menajera şi economie considerabilă pe tot parcursul anului.

URBIA GREEN

Centrala mixtă cu microacumulare pentru confort mărit la producerea de apă caldă menajeră, producţia fiind controlată de o turbină modulată pentru a satisface toate solicitările neprevăzute.

SERELIA GREEN

Cel mai bun exemplu de inovaţie şi exigenţă în economisirea energiei.
Eficienţă de până la 109% cu economie de combustibil până la 35%; gamă largă de modulare, de la 10% până la 100% din putarea maximă de funcţionare şi schimbător căldură din oţel inoxidabil.

INOA GREEN

Centrala termică în condensare Inoa Green vă asigură confortul dorit, respectând noile standarde europene de eficienţă energetică. Eficienţă de până la 108% cu o economie de combustibil de până la 35% si reducere cu 40% a emisiilor de CO2.

INOA S

Centrala în condensare INOA S cu noul schimbător de căldură din oțel-inox oferă un raport calitate-preț optim.

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.