Service experimentat şi de încredere

Cu peste 100 de ani de experiență și inovație în domeniul încălzirii, CHAFFOTEAUX este gata să ofere asistență clienților săi pentru orice tip de solicitare.

O rețea de Centre de Service autorizate, eficiente și profesioniste, care au fost atent selecționate și sunt instruite în permanență – aceasta este calea prin care CHAFFOTEAUX urmărește să ofere tuturor clienților săi un service de primă clasă.

Piese de schimb originale Chaffoteaux

Piesele de schimb originale CHAFFOTEAUX sunt concepute pentru a menține performanțele optime și siguranța instalației.

Doar utilizând piese de schimb originale veți putea păstra sistemul în cele mai bune condiții de funcționare, pentru a beneficia de o durată cât mai lungă de viață a acestuia.

Pentru a menține calitatea și performanțele sistemului, CHAFFOTEAUX vă recomandă să apelați în mod regulat la un Centru de Service. Inspectarea și curățarea periodică a instalației termice, efectuate de către un Centru de Service autorizat CHAFFOTEAUX, sunt esențiale pentru o durată de viață cât mai lungă a acesteia.

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.