Compania italiană Ariston Thermo Group, cu o prezenţă în peste 150 de state din întreaga lume, este unul dintre cei mai importanţi jucători internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Reprezentanţa grupului în România, Ariston Thermo România, înfiinţată în anul 1998, este în prezent unicul importator al unor mărci de prestigiu aparţinând Ariston Thermo Group.

Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale şi de pardoseală, convenţionale şi în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Rendamax, boilere electrice şi indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiţionat, pompe de căldură şi panouri solare.

O preocupare constantă şi de maximă importanţă o constitutie calitatea şi nivelul serviciilor oferite clienţilor noştrii. In acest sens, compania Ariston Thermo Romania dispune în acest moment de cea mai vastă şi performantă reţea de service.

Pentru a afla detalii vă rugăm vizitaţi www.ariston.com/ro

Caută distribuitori
Chaffoteaux în zona ta

Caută un Distribuitor

Noutăţi şi Promoţii


Detalii

ErP şi
Etichetarea Energetică

Detalii

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.