Misiunea noastră

Îmbunătăţirea eficienţei produselor noastre consacrate: centrale termice murale, încălzitoare de apă electrice şi instanturi pe gaz.

Dezvoltarea de soluţii inovatoare ce folosesc energii regenerabile cu randament ridicat.

Investiţia în cele mai noi tehnologii, cum ar fi sisteme solare şi pompe de căldură.

Un grup responsabil şi implicat social

Responsabilitatea socială a fost unul din principiile fondatoare ale Ariston Thermo Grup în urmă cu peste 80 de ani şi se poziţionează înca în filosofia companiei. Viziunea companiei rămâne în continuare aceeaşi cu cea avută încă de la început de către fondatorul Aristide Merloni: „Nu există nicio valoare în succesul economic din orice industrie dacă nu este însoţită de un angajament la progresul social”.

Un grup activ

Mai mult de 250 de persoane sunt angajate în R&D. Scopul este de a dezvolta produse şi soluţii mai structurate care oferă un confort sporit, un consum mai mic de energie şi emisii poluante mai scăzute. Sursele de energie regenerabile joacă un rol extrem de important, deoarece sunt surse de energie cu zero emisii. Ariston Thermo Grup investeste în fiecare an din ce în ce mai mult în studiul noilor tehnologii: sisteme solare şi pompe de caldura.

Un grup international

Chaffoteaux este unul dintre principalele branduri ale grupului şi este vândut aproape pe tot globul. Oriunde şi oricând puteţi găsi pe cineva care vă poate oferi consultanţă.

Eficienţă energetică

Dedicat protejării mediului înconjurător grupul îşi ia angajamentul ca până în anul 2020, 80% din business va proveni din soluţii şi sisteme ce folosesc energii regenerabile cu un randament ridicat. Abilitatea noastră de a îmbina eficienţa energetică cu inovaţia şi designul modelează viitorul industriei de încălzire.

Pentru a afla detalii vă rugăm vizitaţi ariston.com

Caută distribuitori
Chaffoteaux în zona ta

Caută un Distribuitor

Noutăţi şi Promoţii


Detalii

ErP şi
Etichetarea Energetică

Detalii

Valorile noastre
Experienţa şi inovaţie
100 de ani de experienţă
200 de brevete în domeniul încalzirii domestice
Proximitate
Suntem în permanenţă aproape de clienţii noştri, pentru a le oferi produse performante şi servicii de o excelentă calitate.
Simţ practic
Chaffoteaux respectă simţul practic, dezvoltând şi oferind în permanenţă soluţii practice, ingenioase şi inovative în acelaşi timp.
Accesibilitate
Mereu preocupaţi de calitatea vieţii clienţilor noştri, vă oferim o gamă de produse care înglobează tehnologii inovatoare, accesibile şi competitive.
Tehnologie ecologica
Tehnologie inovatoare care are grija de dvs. si de mediul inconjurator.